Styling

Lad os style dit hår

I Hårsmedien forhandler vi forskellige førende hårplejeprodukter samt styling produkter som matcher alle typer af hår, hårstil samt behov. Vores dygtige personale og erfaringer med de forskellige produkter – vil kunne guide dig – til den bedste hårpleje, og skabe nyt liv – til dit hår og frisure.

Styling tips

Det glatte, skinnende og blanke mellemlange hår er både klassisk og stilfuldt. – Med et stylingjern, kan du få styr på fald, hvirvler og ”flyvehår”. Glattejern slider dog på håret, men ved at anvende produkter særligt udviklet til at beskytte håret mod ekstrem varmepåvirkning og ved at anvende et stylingjern med keramiske plader, kan du mindske disse skader.

Ved helt tørt hår – mindskes varmeskaderne på håret.

Gråt eller hvidt hår, er både smukt og elegant, men kræver særlig pleje. Hårstrukturen er anderledes groft, kruset og stridt. Særligt egnede produkter, kan dæmpe kruset, og reflekser og striber kan udjævne overgangen mellem den oprindelige hårfarve og den nye grå.

Vores erfaringer med hårfarver gør, at overgangen kan laves naturlig og du slipper for udgroninger.

En korthårsfrisure kan være både flot, frisk og super feminin. Det kræver en god klipning, og de fleste korthårsfrisurer kræver både fylde og styling. Nogle gode produkter kan tilfører hold og glans, dog uden – at gøre håret stift.

Et opsat hår, med elastikker og hårnåle kan nemt skabe – de nogle gange nødvendige variationer. Det kan være den lidt ”tilfældige” opsatte knold, som skaber det bløde og romantiske look. Her må håret godt fylde, og moussen skaber både den nødvendige struktur og hold.

En god tørshampoo vil ikke kun opfriske håret mellem vask, men også give struktur og fylde.

Store krøller i glat hår, er en særlig udfordring og kræver noget tålmodighed. Det er dog alle anstrengelser værd, når de bløde, bølgende lokker ligger brusende omkring ansigtet.

De bedste forudsætninger er et hår, der fra naturens side er fuld af bevægelse og struktur. Er håret tilmed klippet i etager, har man et særlig godt udgangspunkt for store, holdbare krøller. Vores førende hårprodukter, særligt udviklet til krøllet hår – vil tillige forbedre resultatet.

Også vores dygtige frisører kan forestå den nødvendige vejledning;

  • Hårvask i særligt udviklet produkter til krøllet hår

  • Tilsætning af leave-in produkt

  • Fordeling af stylingmousse i det håndklædetørret hår, som giver god fylde og hold

  • Føntørring af håret med hovedet nedad

  • Tynde hårlokker rulles enkeltvis om krøllejernet

  • Lokkerne sættes og frisuren afsluttes med en god hårlak

Nye gode produkter kan fremme hårets naturlige krøl – uden brug af krøllejern.